lollo, jullan o julia <3

hej när vi var i romme blev det en liten fotosession i backen, när de väntade på mig ellen och amanda (vi trodde inte att de skulle vänta på oss) så hade en dn fotograf kommit och ville fota sötisarna! och sa att den skulle vara med på söndag. det va det tänkte vi nog alla men alla tkte det skulle bli kul! lollo som e på väg till österrike till alperna - avis!! hade avbeställt sin =( haha men inte jag så imorse när jag skulle leta igenom tidningarna så var den på första sidan av delen Dagens Nyheter!! så alla i hela sverige(som har dn) det första de ser på morronen va lollo jullan och julia!! haha ^^ jag har mmsat lollo så får väl en lite dyrare räkning men aja!
fan hamnade upp o ner!! aja visst är de fina längst fram är lollo sen jullan och sen julia <3

där är de lite närmare men fota på tidningspapper är ju inte det bästa direkt ^^

aja snart bär det av mot stationen!! klockan 12 kommer päivi och hämtar mig och linette hemma hos mig och sen kör vi mot brommaplan!  vi har inge bråttom alls men päivi drar på gas!! haha vi tog oss till nacka på 30 min när vi åkte med henne!!! e lite rädd ^^ haha nej men får säga att vi inte har bråttom!

kraam

lördag morgon

hej nu e det lördag morgon och jag mår lite bättre tror jag, halsen är inte lika torr men jag vet inte. aja snart kommer nog folk med packning så får väl gå upp och sätta på mig lite kläder och börja packa!! hoppas jag hinner bli bättre!!

kram

hej

nu e jag tillbaka från skolan min fördjupning var inställd men jag stannade och kollade på musikfördjupningens konsert =P den var väl sådär haha men aja har varit hemma ett tag nu och har tänkt lite på sportlovet, annat och annat haha men sen kollade jag vidare på expedition vildmark haha typ för småungar men det e ju fett skoj =P hahah e liiiite barnslig bara aja ja nu e det sportlov och det ska bli jättekul att åka upp och åka skidor men har ett blåmärke på höger smalben från romme (?) och antagligen träningsverk (?) i vänster lår och förkylningen har börjat med host fasen hahah men jag har bestämmt mig för att vara frisk och kry haha kanske inte men jag tänker inte ligga inne och dega det kan man göra veckan efter eller något !!!

känner för att lägga upp lite minnen och bilder från orsa


en liten bild på mig från orsa när jag var där med marre när vi "lekte" i pulkabacken som i min åsikt var livsfarlig den va seriöst typ 90 grader!! man fick klättra för att komma upp, haha jag vågade inte åka från toppen ens medan en mamma med sin tvååring  åkte upp och ner haha jag=loser!!

vår stuga nummer 84 haha om ni nångång åker till orsa grönklitt fråga efter den vetja!! haha den e väldigt hemtrevlig och har möjlighet till tvapparatER haha pappa överdriver jämt! aja den är väldigt mysig och jag <3 den! e den inte fin ??

jag nedanför skidbacken i min fina tjockisjacka! haha väldigt orange så om ni ser nån i backen så kanske det e jag =P haha jag använder fortfarande hjälm men lixom orka ramla och slå sig rejält!! aja jag satsar på hjälm! haha

jag och sötis veronica<3 min systerdotter haha alla tippar att vi e syskon fast vi inte e lika, här är vi i lifte och båda våra ansiktsuttryck säger ju det mesta ^^ haha jag ser ut som en guldfisk med min orangakostym och min ejstängda mun och hon ser ut som en munter japan eller nåt =P haha!!

sööta tua vid jul på tacokvällen vi snodde en hatt från buffebordet (de hade typ 6 så, ) och va hon inte bara för söt i den!! snacka om att tösen har fått långt hår!! helt gaeaalet, haha men sött e det!!


mamma har gått uppför backen, snygg bild förresten ^^ haha tror vi skulle äta i toppstugan eller nåt (?) aja mysigt är det där på toppen iaf!!! snyggt att ankarliften syns i bakrunden =P

brorsan<3 lasse och jag åker skidor, just nu står vi vid söderliften. vi åkte tillsammans i tre dagar tror jag^^ sen åkte han och anna-lena hem till stockholm men då kom ju veronica och angelika upp :) påsklovet var det här

2006 första året jag var uppe i orsa och åkte skidor förutom två backar som var blåa i maskbacken här ute på ekerö. jag och mamma åkte upp med min moster och hennes man, sen kom 2 av mina kusiner och jag åkte med de 2 dagar eller något =? när jag kom dit sa jag att jag bara skulle åka längd och att jag skulle åka liiiiite slalom bara, men aa det blev tvärtom åkte längd en eller två gånger och sen har jag typ aldrig åkt mer haha jo lite till fryksås med mamma men då ramlade jag på svanskotan och fy i helsike vad det gjorde ont!! haha sen dess har det inte blivit mkt längd för mig

jag och marre i barnbacken 2006, gu va små vi va!!! <3 har en annan bild när vi två åker baklänges ner för barnbacken och det var riktigt kul men när vi hade privatlektion sa skidläraren att vi skulle prova i bananen(den till höger där uppe syns knappt) och då sket jag i det, aldrig¨åka ner där baklänges när massa 4 åringar åker störtlopp!!!

i deras björnpark(som nu har fått tigrar och som ska få isbjörnar) har de 2 kamtjakabjörnar Peter och , hmm ?? Petra tror jag men e inte riktigt säker här står jag iallafall med en modell av hur hög Peter(den store) blir när han står på bakbenen och man kan ju säga att jag ligger lite efter =/ mamma fota och var iiiinge bra på det så jag var lite sur efter 11 fotot eller vad det e  =P (2006)


aja det var nog det har massa mer bilder men nu orkar ni nog inte kolla mer!!

kraaam

hej ska till skolan,

nu sitter jag här och väntar på linette men det blir väl så att jag får komma dit igen.(det är närmare från mig) aja idag har vi engelska läxa men det e bara typ lätta the body ord och sen hade vi sv läxa att man skulle gå igenom områdesplanen men den glömde ju man för man tänkte att man kan ta den på onsdagen ^^ sen har vi fysikprov men det e sista timmen så det e alla väldigt glada för! sen har vi gympa också, undrar om någon kommer ha träningsverk haha isåfall är det väl jag, enda som inte tränar what so ever typ, jag e inge bra på gympa men jag e bra på att åka skidor och att simma(men inte dyka ner långt ner!!!^^) aja så det de betygsätter är typ det jag inte kan ^^ haha perfa eller hur, nä nu måste jag ta på mig ytterkläderna!! kram skriver mer sen!!

Johanna

hittade lite till bilder hos julia


alla vi tio som åkte tillsammans!! fina poser asså!!! jag amanda jullan fanny ellen fredrik natha lollo och ronja

fanny och lollo = guuu va bra de e på skidor!! bilderna visar inte upp det men fannys e cool, lollos också



kraaam

ge mig ett R-R ge mig ett O-O ge mig ett M-M ge mig ett M-M ge mig ett E-E vad blir det ??? - ROMME

hej idag har vi varit i romme<3!!!!!!! det va skitkul! jag åkte med lollo, julia, fanny, natha, ellen, amanda, ronja, jullan och fredrik, åkte också två åk med linette<3 det va skitkul för vi åkte i värsta klungan och typ sjöng när vi åkte ner, haha!!!! i liftarna på den sidan satt vi i en sittlift och då fick vi inte plats så då satt vi 5&5 och så skrek vi till varandra, ge mig ett U- U ge mig ett P-P.... aja och det blir uppgårdsskolan, och sen sjöng vi på massa gamla låtar som sommartider, fader abraham, hej monica och tjalalalala osv haha alla som åkte under oss kollade upp och bara O.o haha!!! men det var väldigt konsigt utmärkt!!! svarta pisterna var som röda osv!!! så det blev MKT svart som inte kan direkt räknas som svart. aja det var väldigt kul att åka med alla tjejerna och fredrik ^^ och bussen var tråkigast i min åsikt haha alla trodde det skulle bli det roligaste men seriöst vem orkar vara rolig,pratsam halv 7!!!! precis och efter en heeeel skiddag vem orkar då heller ??! haha men jag åt lunch med lollo, ellen, fanny, natha och linette för vi betalade istället för matkuponger så jag åt pannkisar i toppstugan det var myysigt.

bussen vi 8:or åkte i (det va 4 bussar och vi e en liten skola!!!)  jag och amanda i liften haha ser lite roliga ut!

lollo ellen och jag (+julia som fotar) i ena liften och i andra liften amanda natha fredrik fanny jullan och ronja, så himla kul vi hade i liftarna!!!

jag ellen ronja och amanda i bussen efter en rolig dag, söta jullan i backen<3

hamnade åt fel håll den här me men här e natha fanny julia och lollo


mer bilder kanske ni får sen men tog inte så mkt - kraaam
Johanna

romme imorrn

hej sry för den dåliga uppdateringen men jag har varit ganska upptagen med saker inför Romme imorrn =D sen så hade vi ju konfa och det va roligt, haha vi skulle göra nån övning som ett hopprep skulle igenom alla 2 gånger, en tävling så vi var uppdelade. haha e väldgt glad att det bara var en kille där den gången!!! haha man stod ju och grävde i byxorna (misstolka inte) aja mitt lag vann! jihoo!!

kraaam från en tjej som ska upp klcokan5 imorrn -.-

shopping

här kommer bilderna! haha det e säkert bara jag som tkr att det e snggt =P

flip-flopsen haha ursäkta fötterna  + trycket under de, är mörkbrunt egentligen(minatyr)

jeansjackan från 365 sunshine från MQ

bikinin, hamnade upp och ned

väskan, hamnade också upp och ned =/

linnet också åt fel håll , surprice!!!!!! =@

ett par hotpants/shorts, omg rätt håll

pjamasen + ett enkelt vitt linne

ja, that's about it
kraaam

dagen idag också

hej idag hade vi matteprov och det gick väl inte så bra =/ kommer nog bara få G så då blir det nerflyttning från högsta gruppen (A) iaf sen gör ju att dagen blir bättre också att vi har jäättemånga lektioner!!! syslöjden gick faktiskt okej i jämfört vad den brukar gå ^^ aja det var väl det. sen nu efter skolan var jag med denice och vi kollade på what a girl wants med amanda bynes, den filmen tröttnar man lixom inte på ^^ men bilderna på grejerna från hm och min nya jeansjacka kommer i nästa inlägg, måste fota =P

kraaam

dagen har varit mkt (Jävla blogg.se)

hej dagen har varit mkt som jag skrev. först var det gudstjänst, det var nattvard och det var bland det värsta jag har provat!!! frigolit skulle jag beskriva det som!! kväljningar fick jag!!! usch!!!! fan att man måste göra det när man konfirmerar sig!!! aja sen åkte jag o mamma till stan. skulle hämta ut biljetterna till tre systrar och sen gick jag o mamma in i gallerian till synsam där det gick väldigt snabbt!!! jag o mamma kollade lite typ tre bågar och helt plötsligt kommer en tjej och bara de här tror jag du passar i - haha och det tkte jag faktiskt men de e nördglasögon hahahaha!!! men då sa hon att det e ju bra om man gör en synundersökning innan man köper nya glasögon och så gick hon ifrån och kom tillbaka snabbt , jag har en om två minuter. snabbt som jag sa!!! och sen var det synundersökning och mina ögon hade blivit sämre och bättre och så var det klart 4500 fattigare och ett par glasögon rikare och de kommer 2 mars. sen  kollade jag o mamma på jeansjackor på topshop och lite andra affärer men gillade inte riktigt men jag hade blivit tipsad av en av er läsare om en jacka på MQ och den va jättefin!!! 599 :- jättenöjd, ni får bild sen =) sen gick jag o mamma och åt på pizza hut - så himla gott!! och sen skulle vi kolla om det fanns någon rolig film och benjamin buttons otroliga liv började precis då!! så då såg vi på den men varken jag eller mamma kunde nog ana att den skulle vara 3 timmar lång!! haha halv 6 till halv 9 ! men aja, nu e jag hemma och e ganska trött och har matteprov  imorrn och kommer få högst G känns det som ^^

kraaam<3

dagen..

hej dagen har faktiskt varit riktigt bra inte riktigt väntat eftersom jag var sjuk igår.. aja kom till skolan idag hade lite lektioner sen slutade alla utom jag -.- min fördjupning hade of course studiebesök idag! haha vi skulle till expressen och vi åkte dit, vi skulle vara där i 2 timmar och jag trodde vi skulle gå på runtur lite och se på redaktionen fråga lite frågor, få tips av journalisterna men icke sa nicke. först fick vi kolla på löpsedlar som hade betytt mkt för både dagens nyheter och expressen och sen fick vi se på en informationsfilm i 20-30 min och sen fick vi hålla på att layouta texter så vi fick texten tre bilder och sen skulle vi komma på en rubrik o lite så, det va RIKTIGT KUL!! och det jag inte fattar vi kan ju knappast gjort det i mer än 1 timme för jag hann göra tre haha men det va oväntat roligt! sen när vi va på väg hem fick jag ett sms från posten, dina saker från hm har kommit hit typ, EN VECKA FÖRTIDIGT!!!! :):):) och med en sak som inte skulle komma förrän v.10 eller nåt !!! =D=D ganska glad nu när alllt passa också!!! haha   men kram på er

kraaam  Johanna

sjuk...

.. e jag nu =( har ingen direkt röst och hostar lite o så!! sen går man ju på tre olika mediciner just nu iprem, zyxcitrus och cyklokapron, haha men i kväll ska jag nog ändå gå till optikern för det e ju inte  ofta det e händer att alla årets bågar kommer dit från tre företag med alla färger!!!! så nu försöker man friska till sig!! skulle gjort nåt med denice =( men det går ju inte nu.. =(  aja ha en bra morgon

kraaam från en dålig Johanna

tillbax

hej nu har man kommit tillbaka från utvecklingssamtal, apotek och sats. sats var rätt tråkigt det var jättelitet där jag var =(
var ganska besviken. nja får vänta till 16 tror jag, då slipper jag ha målsman med mig =) på utvecklingssamtalet gick det bra(haha) mitt långsiktiga mål var att få MVG i alla ämnen!! haha som om det kommer gå men hoppet finns kvar.

kraaam

utvecklingssamtal, sats och skolan idag.

hej dagen idag har varit mkt positiv!! först hade vi SO-prov, jag hade inte tränat what so ever men det kändes som jag kunde det! jag svarade på alla frågor iaf, det var en Gdel och en VG-MVG del med lite extra frågor också och jag svarade på de också- haha e rätt nöjd hoppas på VG men tror att jag missuppfattade nåra av frågorna.. =/ aja sen var det dags för den fasansfulla gymnastiken, det va idag jag o linette skulle redovisa vår uppvärmning ni vet ?? och trodde det verkligen skulle skita sig eftersom vi pratar om mig och min SCENSKRÄCK!!! men det gick helt okej!! linn sa VG- MVG lutar mer åt MVG =D=D=D det e väldigt konstigt tycker jag för man blev inte såå varm men den hade väl helt okej rörelser tycker jag =P haha. så jag e jättenöjd!!! efter skolan idag ska jag o mamsen till Sats i bromma, la i nån sån här lapp på stadium så helt plötsligt ringde de =S lite konstigt för jag har lagt i förut men då har de inte ringt så jag e lite fundersam om det var jag som vann, men isåfall går det ändå inte, haha under 15 ^^ fast jag fyller ju i år!! aja ska dit o kolla eller nåt  ?? men innan vi ska till sats ska jag på utvecklingssamtal med ulrica för första gången!!! vet verkligen inte hur det kommer sluta ^^ hoppas på bra! känner mig faktiskt bättre nu med förkylningen men det blir nog ändå en lugn helg!  juste på lördag är det ALLA <3 DAG!!!! haha jag kommer sitta framför tvn o grina till nån cheesy lovestory!! sen ska jag till apoteket också men det får ni inte reda på varför ^^ haha det e verkligen inget att veta!

konfan, test o lite annat

hej nu har jag kommit hem från konfan, det va typ inga där och de tidigare gångerna har ju vi haft grupper men idag kom bara de från vår grupp och vi hade ändå sist  =S skummt aja det va helt okej, linette lekte fjortis och så drev vi hela tiden!!! lite kul! vi skulle haft prov också idag på konfan eftersom alla fick IG  ^^ haha sen när vi kom sa han ne jag sa bara det så att ni skulle träna och kunna det -.-! jag lärde mig ju för fan vår fader för det där!!  aja nu tänkte jag bara slänga in ett litet test från jennifers blogg <3

Ta fram din mobil och bläddra igenom din inkorg.
Stanna när du har räknat till tio och skriv första meningen i smset.
Gör likadant på varje fråga.

1: Vad skulle du säga till din kompis om hennes husdjur precis dött?
: vart är du ??

2: Vad säger du alltid till din bästa kompis?
: R-AB... ni vet bussbiljett

3: Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
: sötstämplad!! - haha

4: Vilket sms blev du mest berörd av?
 : lysande möjligheter från mitt abbonemang tre -.-

5: Vad är det första du säger på morgonen när du vaknar?
 : facebook

6: Vad skulle du skrika om du vann trettio miljoner kronor?
: ni går typ astidigt

7: Vilka ord skulle du säga till gud (om han fanns)?
:  skicka detta hjärta

8: Vad vill du höra mest av allt?
: som du har frågat fem gånger

9: Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
haha inte för att det tar en kvart

10: Din mest romantiska replik är..?
R-AB... bussbiljett ^^

11: Vad skulle du säga om du blev bestulen?
: +46********* ringde dig

12: Vad skulle du säga om du fick allt du önskade dig i födelsedags present ?
:  jag kommer inte kunna göra nåt idag!


haha hon fick mkt bättre svar!

jag känner mig verkligen inte bra!! om uppvärmningen inte vore imorrn vet jag inte om jag hade gått asså !! men får se hur det blir jag tänker göra den iallafall, får försöka kurera mig eftersom morrondagen e viiiiktig betygsmässigt!! först SO-Prov på buddhism och hinduism - blandar ihop allt hela tiden och har inte pluggat nåt och det e första lektionen!!!! sen direkt efter har vi gympan!!! uppvärmning Oh My Gosh!!! sen har vi lunch och lite AL-Tid =) blir en jobbig dag imorrn och det hjälper verkligen inte att  jag håller på att bli rikitgt sjuk, hoppas verkligen jag itne e sjuk när jag ska till Romme och Orsa!! ne det tänker jag itne vara!!  hoppet finns kvar iaf, får kurera mig under helgen!!! på torsdag ska jag vara med denice också och kolla på glasögon (och glasögonen måste jag gå på!!) och denice och jag måste planera lite inför Orsa( 3 grymma brudar ska med, linette marre och denice, tråkigt att ingen annan kunde följa med!!) så ne onsdagen blir min kurerar dag som jag e väldigt spänd över!! känns inte som om det här kommer sluta bra!!  haha men viljan finns kvar iallafall, när jag kom hem hade pappa tryckt upp våra skoltidnings affisher(min fördjupning)  de e väldigt enkla så man kan ha de om man trycker upp nå fler nummer också =)  ne nu ska jag krypa ner under en filt vid tv:n och kolla på nåt  eller så fortsätter jag min baywatch säsong 2 =) får se hur det blir!
bjussar på nåra bilder från jag o linette flumma ^^





haha det får räcka nu
kraaam

kort dag igen =)

 hej nu har skolan slutat ( för en stund sig iof ) nu sitter jag o linette i mitt rum och tar det lite lugnt, igår när jag skrev PRO-CON listan glömde jag en grej som verkligen är ett PRO !! tv400 24 maraton e över!!! e så himla glad!! men jag ska inte skriva så mkt för att vi ska träna på vår uppvärmning ska visas imorrn!! hemskt!! förresten  en till grej på PRO listan e att hela 74 personer valde att surfa in på min lilla sida och det va 1 för 6 dagar sen!! e inte det rätt bra!! tack så mkt<3!!!!

kraaam Johanna

youtube

haha den här tipsade lollo mig om, hahaa!!! det e en tjej som e fullt seriös!!!! det e det som e det roliga!
men wtf det går inte att för hon har inte fyllt i det  =/ - CON haha men jag skickar med länkar, och kommentera sen vad ni tkr!! haha de e så himla roliga!!

nobodys perfect  http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4
disturbia!              http://www.youtube.com/watch?v=rMdWqaN_Tms 
so what                http://www.youtube.com/watch?v=fg3eFuQ169Q


haha det får räcka för nu, tråkigt att man inte kunde lägga upp de =(

min dag sammanfattat pro&con list style

haha kanske inte men nåra saker har jag haft väldigt tur med idag och nåra tråkiga saker!!

1. linette va lite sen - hmm vad ska jag välja ^^ haha skojar naturligtvis givetvist tråkigt!! CON
2. när man går till skolan halkar man- CON
3. alla saker från fickorna ramlar ut - CON
4. man hittar IPoden - PRO!!
5. syslöjden, allt sket sig - CON
6. man slutar efter lunchen - PRO
7. man går hem och chillar - PRO
8. har bestämmt sig för att träna på uppvärmnigen- PRO
9. får reda på att man ska till tandläkaren istället - CON
10. när man väl har kommit till sumpan så får man reda på att ens tid har blivit framflyttad! - CON
11. man åker till ekerö centrum för att kolla hur glasögonaffären är där - PRO
12. hittade ray ban solglasögon med 30 % rabatt - PRO
13. köpte ett  par wayfarers! - PRO för mig själv CON för plånboken ^^

ja som ni ser har min dag gått upp och ner hela tiden, men har varit en av de värsta och bästa dagarna hittils på året!!

kraaam Johanna

ray ban!!!!

hej ni kommer inte tro det!!  ja, jag kan ju börja med början, som jag skrev i tidigare inlägg så skulle jag till tandläkaren, men eftersom jag behövde åka in på akutbesök (låter som om man ska dö)  så då flyttades mitt besök upp en bit men det hade man ju glömt så man fick en tripp till sumpan i onödan! sen åkte jag o mamma till ekerö centrum, va bara meningen att gå in och kolla snabbt om det ens var en butik värt gå in i eller om det bara fanns tantbågar! men det var det!! - värt asså! hittade fina armani, gucci, peak och andra bågar men vi fick reda på att på torsdag ska de ha öppet hus eller vad man ska säga där peak och nåra andra kommer dit med alla bågar för 2009 och i alla färger!! så vi ska dit då istället =) ska bli kul!! (kl.19:00 i ekerö centrum) men helt plötsligt såg jag ray ban solglasögon!! och de hade rea på andra så frågade jag typ ni har inte rea på de här va ?? och de svarade Jo 30% - snacka om att jag blev själaglad!! (armani, gucci och andra märken också!!) och de hade mina wayfarers!! svarta och lite brun/svarta, jag köpte de lite brunsvarta de var lite "mjukare" eller vad man ska säga men de ser helt svarta ut. 980 :- det e inte ofta det e 30% rea på ray ban glasögon!!! verkligen inte ofta!! så nu sitter jag här och kollar på mina underbara solglajjor-baywatch style!

kraaam från en glad tjej som fick ett bra slut på den dåliga dagen!!

Johanna
     
fodralet<3 vill itne hamna åt rätt håll men här e iallafall jag med de på (ursäkta allt utom brillorna )

här e mina älsklingar <3

(det har hänt något med min skrift!! den har blivit typ storlek 56 där man skriver- råkade trycka på nån knapp =P)


hemma från skolan!

hej den här veckan har vi utvecklingssamtals vecka, vi slutar typ alla dagar vid lunch, skönt elelr vad ? aja efter skolan åt jag ellen linette o lollo och sen kom jag på att jag va skyldig lollo pengar så linette lollo o jag gick till konsum(haha bara en krona men wtf) sen när vi kom tillbaka hämtade jag mina grejer och mamma hämtade mig, ville verkligen inte ramla igen!!! imorse när jag gick till skolan så hade jag fickorna fulla med ipod, mobil och nycklar till huset. sen när jag gick i skogen så höll jag på att ramla skitmånga gånger men icke sa nicke(=P) men sen när jag kom ut till asvalten så gick jag en bit och sen helt plötsligt PANG! haha jag ramlar på rygg, jag har inte ont eller nåt men alla saker från mina fickor ramlade ut!! mobilen hittade jag rätt lätt men den var dyngsur och nycklarna också men jag kunde verkligen inte hitta min Ipod!! jag fick lite panik så jag sprang mot skogen igen där jag träffade jackie o flisan och kollade om de hade hittat nåt men där det va nära att jag halkade rejält i skogen där låg den inte heller!  så jag sprang ner igen och hade börjat snacka med mamma på telefonen och kolla om jag verkligen hade fått med mig den och det hade jag tydligen men så när jag gick förbi där jag ramlade igen märkte jag att det var en sån här ||||| brunn precis där jag ramlade och naturligtvis tänker man på det värsta!!! FAN!!! och den brunnen var helt klart igenfrusen och snö runtom ! AH!! men sen när flisan gick förbi såg hon den, den hade hamnat under snön typ och eftersom den e ljus syntes den knappt =P snacka om att bli glaaad! iaf idag har vi haft två lektioner då, engelska och syslöjd, helt okej men allt sket sig på syslöjden, inget gick som jag ville!! aja hoppas det bara är så idag! sen nu alldelles nyss påminde mamma mig om att man ska ju till kronan idag  ( tandreglering)  lagom roligt för nu kommer jag ha ont i munnen osv..  -.- men så det här är verkligen inte min dag!!!


kraaam Johanna

-.-

nu har min kära bror och hans fru varit här, lasse o anna-lena. fick se lite bilder från deras nya lägenhet, har inte flyttat in än. sen kollade de på bones i mitt rum och det blev väl så att jag också kollade ^^ det va en tjej som hade blivit levande stekt i en mikro av en 16 åring, *skumt* sen var det dags för de att åka hem och nu har jag suttit här och varit glad åt mina 55 besökare!! e verkligen jättenöjd!! men nu börjar jag bli trött så nu går nog dagen mot ett slut för mig, ska kolla lite på tv också. e det någon annan än jag som e helt störd på det här 24 maratonet ??!
1. vem skulle orka vara uppe i 6 dygn!!!
2. vilken DVD spelare skulle orka spela in alla säsonger??
3. gör att man missar underbara program!!
4. tv400 kan ju knappast göra någon vinst på det ??!
5. kan man inte typ ha ett dygn per vecka istället!!
6. i lågkonjukturen kan ju inte så många ha på sin tv i 6 dygn och dessutom kan den ju lätt bli överhettad då!!!

nä jag gillar det inte alls!!!

kraaam


besökarna går upp och ner

hej i förrgår var besökarna på otroliga(för mig) 39 besökare sen igår var de bara på 23 (inte dåligt heller!!) och idag har de gått upp igen vilket alltid gör en glaaad!! och att folk har börjat kommentera gör ju en bara glaadare!  så idag har det varit inne hela  45 besökare senaste gången jag kollade <3 jag e verkligen på gott humör nu öven om den här söndagen har varit sämst!  som jag skrev tidigare så behöver jag verkligen spara nu!! så ingen shopping förrän i mars har jag lovat mig själv! (om jag själv ska betala såklart ^^) haha! men nästa helg tänkte jag o mamma dra in till stan på söndagen och kolla lite glasögon och hämta ut biljetterna! ska bli kul med lite tid med mamsen också, även om vi träffas ofta <3

kraam

utmanad!

jag blev utmanad av lollo 
Det går till såhär:
Länka till den som har utmanat dig. Öppna mapp 6 i "mina bilder" och publicera kort nummer 6 och skriv om det. Sen ska man utmana 6 st till!

den här bilden e tagen i falu koppargruva, haha jag o familjen var där förra sommarn när vi var på rundresa i dalarna vårt andra hem ^^ haha rätt cool bild med skiftningen men ingen spec direkt =( alla fick en bra bild själv får man den skummaste i historia!! haha!

jag utmanar Linette och jennifer

kraaam Johanna

MIN VÅR

iallafall i mina drömmar, här kommer bilder på en perfekt vår 2009 för mig!

ett par vita converse måste jag införskaffa snarast, har saknat mina converse!

en vanlig kort, relativt ljus jeansjacka- måste också köpa!!

ett par ray ban wayfarers - give me ( måste spara, 1500:-)

och min kära IPod nano
Ipod Nano 8GB Silver
fylld med härliga vårlåtar!
 mina härliga acne jeans (hittade ingen bild) och med min väska från hm som kommer v.10 eller nåt =D


 och sitta i kungsträdgården och mysa tackar ju ingen nej till! ja det var det nu vill verkligen hitta en jeansjacka och ett par vita converse, ray ban grillorna får nog vänta =( aja detta är min dröm vår men den verkar inte bli såå billig ^^ haha nej men nåt blir det säkert!

kraaam Johanna

haha här kommer lite bilder!


tog först en bild med blixt :/ så där men ganska cool

den här bilden blev bättre =)
och här kommer en sjuk bild från bilen.. den här bilen körde framför oss och kolla på registreringsskylten och runt om^^

haha skratta som fan när jag såg den, mobilkameran i hastighet i en rondell i mora e ju inte försig det optimala valet men  aja


kraam

kyrkan

hej har varit på gudstjänst nu och naturligtvis timade man stora små gudstjänsten så det va ja och typ massa 4 åringar ^^ haha nu e jag hemma igen och märkte att jag hade sagt fel datum till mina systrar =(  så hoppas verkligen nu att  de fortfarande kan. så e inte på super humör nu, aja nästa helg på söndagen ska jag o mamma iallafall hämta biljetterna och kolla lite på glasögon. jag ska köpa så jag har ett och byta med och det ska vara ett lite mer rubusta(stavning?) bågar och mamma ska kolla på ett par som hon ska ha när hon kör bil. aja hoppet finns kanske kvar

kraam Johanna

dagen efter

hej, neh jag pratar inte om Ppiller^^ igår var det mkt och idag vet jag inte hur det ska bli, vet bara att jag måste masa mig till en gudstjänst -.- haha konfirmand (A) och sen vill jag gå på bio men verkar inte som nån kan gå =( juste måste kolla vilken kyrka man ska till ^^ ne nu blir det nog inte så mkt mer,
skriver mer sen

kraam Johanna

dållig update!

hej sorry för den dåliga uppdateringen men jag har faktiskt nåra ursäkter =( idag vid tolv åkte jag mamma o pappa till globen så vi gick runt o kollade lite hittade inget =( men sen var det ju dags för sverige-tjeckien haha brukar inte gå på hockey så ofta men senaste gången var faktiskt inte för så länge sen me tanke på att jag inte har gått sen jag va typ 10 men jag var på NHL matchen som gick här i stockholm mellan pittsburg o ottowah (stavning på båda ??) haha men den va helt fantastisk och jag e inte den som berömmer hockey!! men idag var vi ju då på landskampen i LG-hockey games ( förut hette det sweden hockey games) aja och det var också en väldigt bra match! det slutade 6-4 och sista målet va ju snyggt ^^ haha det va typ lite mer än en minut kvar av hela matchen så tjeckien tar ut sin målvakt för att försöka göra ett mål till så att det blir lika och så från halva plan gör sverige mål!! haha =P  men efter det kom vi hem och tog en varm macka ( efter väntat på buss och taxi) det va jättegott och samtidigt började ju melodifestivalen!! så ingen tid att blogga helt enkelt =( jag tyckte det blev rätt låtar som gick vidare, tja det va lite synd att marie inte ens kom med top 5, haha shirley var verkligen dålig idag! väntade att hon skulle ta en finalplats garanterat! sen kollade jag o mamma(haha pappa sov) på spårlöst försvunnen eller vad det heter på ettan iaf, dåligt för det var bara en del tydligen så nu måste man ju tajma ett till program på svt -.- aja sen direkt efter kom en jättebra dokumentär om två tjejer som smugglade knark och hur de misslyckades och bla bla bla.. låter nu som värsta kulturfreaket! haha men har varit en trevlig dag med familjen iaf och juste när vi skulle göra mackor med vår "mackmaskin" juste toaster heter det ^^ haha så gick strömmen XD smidigt det tog en stund innnan vi hittade rätt och fick igång den igen så då dog datorn också =(  haha när man var på väg hem och på väg in till stan träffade man ju amanda, ronja och lovisa!!! haha busy day/night <3 haha hare så bra!!

kraaam Johanna

utvilad och klar

haha den senaste månaden verkar det som om kroppen har sagt ifrån med det här med sömnen, jag somnar lixom på eftermiddagarna som ett dagisbarn!! haha det är jätte skumt! och det e lixom djup sömn så det går knappt att väcka mig *konstigt* haha ! men kanske ska gå och sova lite tidigare på kvällarna istället men lixom 23-24 det e väl inte sent ?!!! sjukt och jag e lixom trött nu fast jag redan har sovit i över en timme!!!!!!! det måste vara nåt fel på mig! haha
 
Följ min blogg med bloglovin



Johanna

nya besökare gör en så glad

man känner sig verklgien glad när man får nya besökare!!! idag har jag fått 34 st, kanske inte så många för många av er men för mig som brukar ha runt 5 stycken betyder det mycket <3 hoppas det fortsätter och jag ska vara mer aktiv på andras bloggar också jag lovar ^^ men jag somnade tidigare idag -.- och när jag gick in igen stod det att jag hade haft 19 besökare och jag hade inte kommenterat eller nåt!!!!!! haha skumt men jag blev jätteglad. haha som på våra omdömmen idag i skolan jag fick på matten, ambitiös, duktig. men ibland trött, va  e det för feedback ??! hahah alla andra fick annat *snyft* haha men det gör inget! jag klarar mig på proven och på lektionerna ändå hittills iaf haha skojar bara ^^ men ni får ha det så bra

<3 kraaam Johanna - lite synd att det inte syns så bra =(


ny design

hej!!! uunderbara pillann har fixat min design!!! vad tycks ?? jag älskar den! haha hoppas ni gillar den! <3

kraam Johanna

youtube

haha hittade detta sköna klipp med en typ 5 åring som blev hög efter ha varit hos tandläkaren!! hahah

kraam

090206

hej idag har det varit en vanlig dag i skolan. på svenskan fick vi våra omdömmen i de olika ämnerna- va nöjd fick inget delvis nått målen som typ alla andra fick ^^ haha men sen hade jag fördjupning och det va typ 2 andra fördjupningar i datasalen också så att det var ganska fullt =) men det gick okej, sen skulle linettemed bussen direkt efter skolan flr att hon skulle till sin syrra och lollos buss skulle inte gå förrän 40 min så jag hade inget o göra så jag väntade med henne och sen gick jag hem och sitter nu och kollar på house <3 älskar det programmet

hejdå Johanna

kärleken kommer

i alla <3 dags ära tänkte jag slänga in den här söta filmen om första kärleken

AFV<3

haha ere bara jag som e förälskad i americas funniest homevideos!! ??? haha hittade massa klipp när folk bowlar och jag kan ju erkänna så mkt att jag har också glidit iväg och ramlat XD

kraaam Johanna

SJUK VIDEO

hahahahaha hittade en sjuk video på Youtube<3 my other home! kolla in ögonbryna!!!





skuum!!

kraamJohanna

090205

e ganska trött även om jag somande  20:00 igår!!!!!!!!!!!!!!!!!! med kläder o allt så ja vaknade imorse med jeans, tröja o tjocktröja. idag hade vi uppvärmningar men jag o linette hann inte =( men det va ändå rätt skönt att få en till vecka =)  men skriver mer sen!


040209

hej, idag har man varit hemma hos linette  och övat på våran "grymma" uppvärmning^^ haha aja tror att vi kommer få G iaf =) jag som har scenskräck vil bara att det ska vara v.8 nu för då e alla våra prov avklarade och uppvärmningen och förhoppningsvis musikprojektet ^^ fast iof ska jag till tandläkaren den veckan =/ aja men de ska vi till romme med klasse =)=) jag giiiilllar att åka skidor men det måste väl inte betyda att man e bra!!!!! vilket jag itne e!! haha jo men jag klarar ju backarna lätt men jag e ändå inte lika hajj som de andra de har ju för fan ståt på skidor sen de va 4 år!! själv när man va 12 eller nåt!! aja men veckan efter det ska jag upp med "the bitches" haha skojar bara!! ne men jag o 3 kompisar ska upp och åka skidor hela veckan, det ska bli jättekul. haha lite tråkigt att föräldrarna ska med men det e alltid bra ^^ (mamma o pappa<3) men aja nu har man ätit pizza för att bedöva smärtan att uppvärmningen e imorrn^^  hoppas verklgien att det inte skiter sig!!!!!

<3Johanna

-.-

hej har varit en helt okej dag, haha tyskan va nog ändå roligast(trodde aaaldrig att jag skulle säga det), vompan har satt oss varannan tjej o kille haha men det e fan nästan kul för att man har skitkul för man brukar inte direkt vara med de^^ men jag sitter breve två mobboffer, marcus o danne -.- men det e ändå helt okej, men det roliga e ju att alla e utspridda så de som går förbi och tittar in ger värsta sjuka blickarna för att vi sitter så ^^ haha!!! aja har haft konfa sen, va inge kul ida =( men aja, nu läser jag bloggar och slöar vid TVn haha min stil!!!! sen på svenskan förresten skulle vi skriva ett hyllningstal till nåt sa lärarn sen tog hon upp massa grejer och det slutade med att jag ska skriva ett hyllningstal till en kaktus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SJUUUUUUUKT! men seriöst man ska skriva vad saken har lärt en o så, vad ska man skriva " den har lärt mig folk kan sticka en i ryggen!!" eller ?? fattar 0.o !!!!

hoppas ni har en härlig dag, själv måste jag komma på tolkningarna på våra läxor för det känns som om jag missppfattar allt^^ men tror jag gör rätt, hoppas det iaf

<3Johanna

BESTÄLLT!!!

hej nu har jag beställt!!!, det gick på 1058 eller nåt  =P det slutade med att jag beställde ett par vita shorts också^^. väldigt nöjd faktiskt och jag hoppas verkligen att bikinin passar!!

ett par enkla vita shorts 98:-

liten brun väska 129:-

ett par enkla mjukis/strand shorts 79,50:-

bikini överdel 129:-

bikini underdel/hipsters 98:-

flip-flops 198:-







pjamas tröja 79,50:-




pjamasbyxor 149:-


topp 98:-

Jag e verkligen jättenöjd med köpen och jag hoppas verkligen att allt passar ^^

<3Johanna


020209

hej kort inlägg här, sitter just nu hemma hos linette och har ätit mackor till mellis, måste verkligen träna nu. haha inte bara för att få bort det vita brödet utan måste få till uppvärmningen!! e verkligen ovan vid den här datorn, haha en laptop med knappar(jag har en stationär som jag tkr e mkt skönareXD) ochsen e det en sån härkonstig mus som e en penna, markerar allt hela tiden och sen e mellanslaget så nära så jag missar hela tiden, sorry =( hoppas ni får en underbar dag, men nu måste jag träna!! haha juste idag ska jag beställa sakerna från hm =) hoppas det iaf. skulle göra det igår men då skulledet stänga precis när jag skulle göra det =(


haha men hejdå<3Johanna

^^

hej, nu har jag surfat runt på hm och det va typiskt när jag hade varit inaktiv på sidan i en timme så det jag hade lagt i varukorgen eller vad det heter försvann!! :@ blev lite pisst! men det va inte så mkt men iaf. imorron ska jag nog beställa linnet, flipflopsen,väskan,bikinin, shortsen o pjamasen. skippade farfarströjan =( men om man tog bort den kom det ner under 1000:- iaf. Jag längtar verklgien till sommaren med mallorca och stranden här i stenhamra också.

ska sova nu iaf!<3Johanna



haha fy fan va roligt det såg ut! hoppas ni får en härlig natt<3

:/

hej jag har varit inne på hm en stund nu och jag e riktigt sugen på en del grejer, och jag kan inte få ner summan =/ nu ligger den på 1089:- och jag har redan rensat!!

ett linne                     ett par lätta shorts       flipflops             farbrorsmodells tröja


överdel-bikini           underdel-bikini      pjamasbyxor             pjamas tröja

och denna väska! <3

orkade inte lägga in bilderna så tror inte att det e minatyrbilder =/

vad tycks?


hittade den här på hm's online shop e riktigt sugen, vill verkligen inte vara pank nu =/

<3Johanna

ALLT E KONSTIGT!!...

... okej inte allt kanske men en sak som e konstig e att jag har haft hicka typ 10 gånger ida och alla har varit i långa stunder!!! irriterande!!!!!!!!!!!  OCh sen det sjuuuukaste- jag längtar efter att blondinbella ska skriva ett inlägg! :S det sjukaste i världshistorien elelr nåt! haha men seriöst jag fattar att hon flytta ida men ett ynka blogginlägg skulle hon ju kunnat klämma in på 6 timmar men jag e inte direkt sur på henne jag funderar mest om jag ska lägga in mig själv på psyket :S vad tycker ni- Jag tkr det låter som en ganska bra ide ^^

:S Johanna

Blondinbella


fjortistest

Över 10 så är du fjortis (- enligt vem ??!!!)

[ ] du har bilddagboken
[ ] du ersätter S med Z
[x] du är 14 år (varför ska det spela roll?!)
[x] du pratar i stil med "han baa... hon bara "
[ ] du använder uttrycket DAH?
[x] du har ägt en nokia 3310 (när jag gick i ettan men fine)
[x] du har laddat hem ringssignaler för pengar
[ ] du lyssnar på green day
[ ] du lyssnar på techno för att det är "häftigt"
[ ] du kör moped
[x] du använder ordet "typ" ofta
[ ] du är medlem på lunarstorm -
[ ] du vaknar med huvudvärk oftare änn varannan lördagsmorgon
[ ] du har aldrig arbetat
[ ] du tycker att din mobiltelefon tar fantastiska bilder
[ ] msn är ditt liv
[x] du kan inte gå till skolan osminkad
[ ] du skriker "HEEEEEEEEEEEJ" i korridoren och kramar dina vännersomom det var 5 år sen du såg dem sist fast det i själva verket var10minuter sen
[x] du dejtar spegeln minst 10 ggr/ per dag
[x] du tittar på tv
[x] det var ett halvår sen du såg en nyhetssändning
[ ] du tycker sverigedemokraterna är coola
[ ] du tjuvröker
[ ] du säger "jag dööööör" ofta
[ ] du har ofta en klubba i munnen, och tycker det är sexigt
[ ] du kör med hjälmen hängandes på styret
[ ] du har med dig en plattång till skolan
[ ] du använder daxvax, trots varningarna om hårlöshet
[x] du tycker att dom medföljande lurarna till din IPod är skitbra
[ ] du diggar eddie meduza (och vem fan e det-fjortis my ass)
[ ] du låtsas att du inte har några föräldrar som säger att du ska vara hemma kl 12
[x] du har en mobil värd över 1500kr  (finns det så många mobiler som inte är värda det ?)           
[ ] du tittar efter mopeder på blocket och har redan en
[ ] du har en JL-tröja
[/] du handlar godis mer än en gång per vecka för att skolmaten är äcklig
[ ] dina föräldrar betalar godiset
[ ] du vet inte vad din mobilräkning uppgår till
[ ] du har keps
[/] du kan inte spela något instrument
[ ] du skiter i skolan och litar på att läraren tycker att du är söt
[/] du tuggar mer änn 5 paket tuggummi/vecka
[ ] har inte varit i en kyrka på 10 år
[ ] du har färgat håret
[/] du skickar vidare kedjebrev och tror att du vinner något
[ ] du försöker få folk att klicka på din "vinn-någonting" länk
[x] du läser frida
[ ] du kan bli störtkär i någon på under 10 min
[ ] du tror Sovjet var det bästa ( och mest dramatiska) landet någonsin
[ ] du diggar the voice

Totalt: 13,5 - men seriöst - fjortis my ass! tror inte ens att jag räknade rätt ^^



hittade en skööm bild på fjortisar med rosa kläder och ja, FJORTISSSS


hej

hej idag har man motvilligt gått på nån teater i upplands väsby!!! haha har blivit mkt teater den här månaden! 3:dje faktiskt! helt sjukt. aja det va nån barnteater som nån som hade jobbat på pappas jobb va med i och mamma hade lagt undan biljetter och tjejerna skulle med så att det va verklgien motvilligt men tjejerna gjorde min dag. pjäsen hur skumt det än låter va helt okej, den va mkt mer up to date! Aja ingen perfekt dag eftersom jag verkligen hade behövt träna på vår uppvärmning men aja. inte nog med att vi va lite försenade att börja med sen envisas pappa med att ta den MKT längre vägen till tjejerna :@ jag o mamma lacka osv hahaha. vi kom dit iaf i tid och tog en pizza där de gav 50ronor för lite men *smart som man e* märkte ju man det så.. haha! sen när jag kom hem slökollade jag på i survived a japanise gameshow eller vad det heter, de skulle vara bebisar som skulle leverera mjölk genom en hinderbana! mkt skumt! så det har varit mkt barn den här veckan, tis- fick ett kusinbarn<3-pojke fre- tua kom hit(uma också för typ en 10 min) lö- tua va här och åkte hem och uma kom också då en längre stund och sö- träffade vi verre o angie(tjejerna) och sen amerikanska vuxna bebisar ofc! men nu försöker jag komma på saker att göra på vår uppvärmning efter som vi har en halv minut vi fortfarande inte gör nåt på !!!!!!!!!!!!!!!

aja e ganska trött efter den här helgen och aa, hejdå 

här e en bild med lite allt möjligt från programmet ^^

RSS 2.0