kommit hem

hej nu har jag kommit hem från grannarna, har redan varit hemma en vända med marre men vi höll på att somna medan vi kollade på sällskapsresan och det e svårt så vi va tvungna att gå ut och då gick vi tillbaka. E ganska trött nu asså!
Jag trodde lixom att kl va 8 när den var 5 så jag e lite före! nu hoppas jag iaf på en skön natts sömn- vilket jag inte hade igår^^

så god natt<3

*fan*

hej skrev ett inlägg tidigare men det måste blivit nåt fel :@ för det kom inte : /  aja nu har tua och hela familjen åkt hem och ikväll ska jag mamma o pappa till lasse o britten våra grannar och marre och hennes familj kommer också så vi ska dit o äta sen sticker vi hem till mig och spelar lite spel eller nåt :P det ska bli kul. sen ska jag bjuda mina syrror på "tre systrar" tyckte det passar eftersom det e lotta marie o jag! haha har mailat de men det verkar inte som de kollar på sin mail på lördagar =/ aja ere nån annan som e lite sugen på wiiremoteratten?? vet inte vad den heter men den e alldeles för dyr för mig och jag måste ju börja med att iaf köpa mariokart om det ska funka *smart* 

men nu ska jag kolla vidare på baywatch säsong 2(den e faktiskt mer än tjejer och killar som springer i slowmotion!!)


haha jag o marre när vi åkte skidor - DÅÅÅLIG bild men hittade ingen annan =/

ny blogdesign

hej gjorde den lite enklare. gillar den faktiskt bättre men det e omöjligt att få in nån bakrund :( :@
så vad tycks`??


<3 Johanna och ttttttttttuuuuuuujaaaa
(hon skrev sitt namn)


bry er inte


 måste ha en internet adress till bilden bara

Tua e här(min brorsdotter)

hej idag har varit en soft dag. i skolan va det vanliga lektioner men jag va i biljardrummet med amanda och jullan<3 så jag kom lite sent till matten- men han va på gått humör, han hade inte ens märkt att jag itne var där =) men sen hade vi fördjupning och den va inställd men jag,magda,rebecca och en ny tjej som skulle börja i vår fördjupning- kommer inte ihåg hennes namn ^^ men aja hon va shysst, stannade en stund och bara, aa? ja va fan gjorde vi?? aja jag gick hem vid halv 2 och sen kom tua hit vid halv 4 typ så nu har det varit full rulle och vi har bland annat kollat på 101 dalmatiner, fick leta upp de gamla disney WHS erna haha längst bak av ett led med 3 rader som e FULLA!!!  nu ska jag börja på designen på affisherna


tua i julas när vi var på tacokväll på värdshuset-e hon inte bara för söt!<3

<3Johanna

Hej

hej ida har det varit en vanlig dag. på gympan hade vi magic box- det va skitkul. haha vi va tre lag röda: linette billy jullan ellen lollo o wallerman blåa: robin e pernilla malin erik fredrik sara och vi vita: julia amanda jag arleborg alle o oskar.
haha vi vann^^ va helt säker på att det röda laget skulle vinna men de kom tydligen sist ><
sen hade vi svenska där vi fick sitta i ring som på dagis och det slutade med att ulrica satt o kramade wallerman :D:D konstig lektion. men aja sen hade vi fysik och jag o malin va tillsammans och det gick jäättebra:) vår låga syntes jättebra upponer(för er som inte va på lektionen måste det varit en sjuuk mening men ni andra förstår) sen va ja skittrött, nu har jag iaf laddat ner uTorrent men det funkar ändå inte*teknisk som man e*

<3Johanna

klipp klipp o älg

hej idag har jag klippt mig, internet lacka tidigare så tyvärr har inte ett inlägg kommit tidigare. jag slutade typ 11 ida för al tiden va inställd så jag o linette skulle göra om vår uppvärmning. och den gjorde vi. haha den blev bättre. just dance låten med lady gaga.  haha konstig mening. men iaf jävligt många meningar med punkt, fan jag e trött asså. men iaf jag har klippt mig ida kl5 men eftersom vi övade på vår uppvärmning i typ2 tim så var jag tvungen och duscha och när jag sen skulle gå(linette o mamma va där också) så står det en älg på vår tomt!!! EN ÄLG! jag blir skitskraj och skriker "aaah en älg!!!" och linette springer in igen efter mig och mamma e fast inne för att jag o linette blockar ingången mest jag^^ men älgen blev rädd och sprang därifrån(det e ju fan folk som har blivit attakerade av älgar har i stenhamra typ) påsättovis glad att den gjorde det och inte var helt orädd men det hade ju varit kul att se den eftersom det mest va en svart skepnad man såg(och nej det va inget spöke för er som e "dumma" nog att tro det) man kanske inte ska skriva så men wtf, som sagt e på sjuuukt humör just nu!

moose on the loose^^


johanna

27/1

hej idag har det varit en vanlig tisdag, förutom att det inte är nån konfa och att linette har varit sjuk, gjorde att jag faktiskt kom iväg i tid ^^- nä skojar bara. men nu har jag tråkigt och kollar på topmodel och vill ha min nya favorit, tuggummi från den här reklamen där han fångar bubblor (v6) smaken håller sig JÄÄÄÄTTElänge :D

söndag och måndag

hej sry för den dåliga uppdateringen. igår var jag och klättrade, haha det gick sådär! haha men det va jääättekul. ida har jag varit i skolan som vanligt, skönt och träffa kompisarna igen. tja inte så mkt nytt. har bokat min rommeresa förresten<3 ska bli jätteroligt

<3Johanna

ont i magen :/

hej nu har min syrra kommit hit och hennes man. imorrn ska vi och klättra, jag, lotta, jocke, veronica o angelika. det ska bli jättekul och jag hoppas verkligen att mitt magont har gått bort tills dess!! har inte klättrat på jättelänge. nu har jag iaf tagit typ ipren eller nåt så får jag se.. annars kollar jag på lipstick jungle.
jag mår verkligen inte bra =(

<3Johanna

hej dålig uppdatering!

hej sry för den dåliga uppdateringen men har inte varit inne på datorn sen i onsdags eller nåt !!  så när jag gick in på bloglovin så hade jag 81 nya inlägg -.- och sen kunde jag ine komma in på blondinbellas nån gång :@ och då hamnade allt i virrvarr så jag fick hålla på att stänga bloggen och gå in på bloglovin o så -.- juste i går var jag hos amanda som fyllde 15-byxmyndig!! Det var jättekul! vi åt hemmagjord pizza som var jättegod!!!! och sen kollade vi på white noise- the light den var bra men kom inte in i den helt :/ den skulle ha varit en skräckfilm men jag vet inte tyckte den va lite mer thriller. sen va det present dax och hon fick av fredrik och pernilla en sån här gurkkaktus ni vet men med en kondom på och 300:- av lollo,julia o ellen och 200:- av fanny o natha och 200:- på salt av linette och systrar i jeans 2 och ett halsband och ett jätte fint svart träd med kondomer hängandes över hela(men amanda råkade tappa trädet och det gick sönder :'() av ronja och jullan. sen drev vi me erik, hahaha asså han gick på det!! och sen fotade vi, lollo har systemkamera-skitavis! haha men det blev bra bilder de n'är vi tog gruppfoton utomhus. haha sen skulle ellens pappa skjutsa hem henne och då står vi alla mitt igatan och alla blir jätterädda så alla bara springer och lollo halkar osv.. haha men då fick vi skjuts av ellens pappa jag o linette asså, tack<3 så vi slapp gå i 30-40 min =)

hejdå<33Johanna

trötter

hej hej! idag har varit en seeg dag, haha. eller jag vet itne. vi hade tråki matte sen bild^^ haha skumbildlektion ><  sen hade vi tyska me pagge som "skröt"(haha) om att hans mamma va halvtysk och han hade pratat tyska hela livet men han kunde nästan ingenting =S haha. sen skulle man till tandläkaren kolla hålen, HADE INGA!! haha stolt ^^ sen va det konfa vi va mkt färre.haha det blev mkt skratt när vi skulle lära oss trosbekännelsen utantill! men det gick ganska bra Xd " vi tror på gud fader allsmäktige himmelens och jordens skapare. vi tror ock på hans jesus kristus hans enfödde son, vår herre. pinad under pontius pilatus, korsfäst död o begraven, nedstigen till dödsriket. på tredje dagen uppstånden igen från de döda. uppstigen till himmelen. sittande på allsmäktige gud faders högra sida, därifrån igenkommande att döma levande och döda. vi tror ock på den heliga ande, en helig allmännerlig kyrka, de heligas samfund, syndernas förlåtelse de dödas uppståndelse och ett evigt liv" haha helt otroligt jag klarade hela!! kul läsning asså XD sen när jag kom hem kollade jag på tv och somnade, sov typ en stund och e trött nu också men inte söömsig =)

jaja ha en bra dag<3 Johanna

BAYWATCH

hej tänkte kolla lite på andra säsongen av baywatch nu :D haha har första och nu andra så ska väl kolla lite, det e helt sjukt den finns i elva! säsonger! den e den mest sedda tv serie i världen!den e  ganska utseende fixerad också XP haha men den e bra bakom all slowmotion springande och de röda baddräkterna och shortsen.. om ni inte har sett den borde ni faktist ta risken!

<3Johanna

pisst!! :@

försöker ladda upp bilder men hur jag än vänder på de så vänder sig de inte till bloggen!! de hamnar åt fel håll!!! jag blir så himla pisst. tror inte direkt att ni vill ha de åt fel håll eller ??


SHOPPAT

hej!
nu har jag varit i vällingby, åkte med mamsen. jag hittade en body, svart inget krusidull och en fin t-shirt/tunika på mango, och två enkla t.shirts på hm och en spetströja i svart från gina. sen två pjamas linnen. juste en present också men det kan jag ju inte berätta XD!! Jag e jätteglad åt allt ::D har letat efter en body en stund, min kompis linette har letat längre XP haha. (bilder kommer kanskeXD)
hoppas ni har haft en bra dag iaf<3 Johanna

gudstjänst

hej nu har jag varit på min tredje gudstjänst. hah e inte så bra på att gå men nu måste jag gå skitmkt om jag ska hinna med :( funderar på att åka till vällingby sen och shoppa lite. men får se.. just nu sitter man och slö kollar på gamla avsnitt av men in trees.

men ska nog åka till vällingby<33 Johanna

helg

hej nu e det lördag och jag har mest slappat. försökte få in lite låtar på ipoden men misslyckades XD haha. hade tänkt åka in till stan idag men orkade inte. åker nog in imorrn istället. just nu kollar man ju på jercey girl, har aldrig sett den förr men den verkar faktiskt bra.

ha det <3 johanna


IPod

hej nu har jag hållt på med ipoden i evigheter men för er som inte visste så e jag ju väldigt oteknisk! det va jäkligt svårt att få in rätt låtar tkr jag ^^ men nu har jag fått in nåra iaf. har ni nåra låtförlag skulle det uppskattas <3 så nu sitter jag här med hörlurarna i öronen och lyssnar haha har typ bara .. fan jag vet inte ens hur många låtar jag har! fy fan vad jag har hakat upp mig på att i 7:an när vi hade vår mattelärare dhia, han kommer från iran(bra på matte inte alltid på svenska) så en gång när han skulle säga till nån att ta ur hörlurarna blev det " ta ut lurhörarna" haha hela klassen garva även om det inte är så kul XD kommer fan ha det i hjärnan forever! Det här har varit en riktigt bra dag och jag ska somna snart<3 sömn e den skönaste tiden på dygnet även om när man e vaken e roligast XP tkr inte ni det bara e störtskönt att bara ligga och dra och trycka på snooze knappen hela tiden till man till slut hittar den riktiga knappen :P

ha en härlig sömn Johanna

MVG uppvärmning pizza o ipodl

hej! den här dagen har varit skum, men rolig. först kollade vi klart på filmen vi har kollat på i engelskan, mission impossible I och den e alltid bra =) den drog därimot över 10 min på tiden och vår gympa börjar 10 min efter.. så det böev STRESS! haha men på gympan skulle vi börja göra våra uppvärmningar. Jag o linette ska göra tillsammans. haha kommer bli grymt asså XD det ska vara inför hela klassen =( håller ni inte med borde man inte bara behöva göra det för tjejerna ?? det vill jag :P annars blir det ju jättepinit spec eftersom man e såå vältränad ^^ efter gympan var det iaf fysikprov.. jag hade inte tränat ett skit men det kändes som om jag kunde det och gissa vad, ? det gjorde jag XD haha jag typ tjatade på vår lärare(tyst) för att jag väntade på linette så han rättade mitt och jag fick 47/50 e skit glaa :D:D haha MVG till mig^^ sen när jag hade firat i mitt huve skulle jag hem till linette och öva på vårt nummer, helt okej. blev ganska trött efter ha gjort det typ 5-10 gånger men som sagt jag e såå vältränad. sen kom jag hem och där väntade pizza och en IPod:D:D blev så himla glad, ska betala typ halva men ska försöka över tala papsen om att få den som present för MVGt haha blackmail, nä men får se hur det blir

ha det <3 Johanna


den här blev det :D <3

God Morgon!

hej idag e det torsdag och vi har sovmorgon till 10 i 10 <3 men det kommer sluta när vi börjar på vårterminen så det här är den sista =( idag ska vi ha fysikprov och sv inlämnings sak. tror inte att det kommer att gå så bra. så.. på måndag börjar vårterminen då ska vi äntligen få ha slöjd! vi har inte haft det någon gång den här terminen :(

hoppas ni får en härlig dag /Johanna

Top Model<3

hej nu sitter jag och kollar på Top Model. Brittney åkte precis ut  =( Jag har jätteont i min axel =( på gympan skulle vi gå armgång och typ nån nerv elelr nåt hamnade i kläm om det kan hända XD haha, ont gör det iaf. vad ska ni göra ikväll då?? själv ska man försöka komma ihåg fysiken och sooova :P
hoppas ni har en härlig kväll / Johanna

Skridskor<3

hej idag var jag och åkte skridskor på arbetslags tiden det va faktiskt kul vi va lixom högst 20 pers där så man kunde åka jättemkt. det va jag, jullan, amanda o ronja från vår klass och sen åkte vi med fanny o natha och ah typ lite olika. jaag ramlade ingen gång - stolt! haha men jag satsade inte så mkt om man säger så XD aja det va jättekul iaf och sen gick jag hem och gjorde min svenska läxa, skulle skriva om sig själv i tredje person utan att det blir kantigt typ... svårt :( tror inte att det gick så bra men aja. sen har vi fysikprov till imorrn tror jag får G om jag inte får hjärnsläpp vilket jag antagligen kommer få XP

ha det <3 Johanna

NY DESIGN!

hej jag har ändrat designen lite, haha men e fortfarande kass på hur man gör men jag lyckades faktiskt helt själv, stolt ^^men om nån har nåt tips KOMMENTERA<3 förresten vad tycks? det e kanske inte direkt det mest origienella aja (A)

ha det <3 Johanna

nytt hus!

hej nu har jag precis kommit hem från denice som precis har flyttat! hon flyttade till en sjötomt och 3 våningar och massa rum och egen klädkammare och ja, behöver jag säga mer!?? det va iaf jättefint och hennes rum har den finaste utsikten EVER! och över hela huset är det suuperfin utsikt! e bara lite avis men jag skulle ändå välja att bo här hemma XD haha vi skulle äta lite mellis, hah det blev inte så lite haha 5 mackor var och det va ett nytt paket så vi tog slut på halva!!
nu sitter jag och halvt kollar på shear genius gillar det programmet men det e synd att top model går samtidigt!
vare nån som såg på guldbagge galan igår?? jag missade det, själva pris grejen e jag aldrig såå intresserad av men björn gustafsson e ju en annan sak XP haha ne jag skojar bara men det vore kul och se deras abba scen eller vad det va de gjorde. 
 
hoppas ni får en bra dag//Johanna

12-01-09

hej idag var det måndag, en ganska skön måndag till skillnad från va de brukar vara ^^. efter lektioner o så gick jag hem och linette följde med för att vi skulle träna på vårt musikprojekt... haha vi ska sjunga "det vackraste" det går ganska bra när vi tränar o så men fel finns ju alltid XD vi tränade lite sen bakade vi mööffins <3 jag älskar verkligen muffinsmet!! ¨linette me ;P så vi gjorde dubbelsats och åt upp halva XD det roliga e ju att linette har bestämt sig för att vara nyttig! så hon åt massa smet och sen chips och nåt annat men kommer inte ihåg ;) sen började vi chatta med en kompis(kompis o kompis...) från konfan haha och så ringde vi genom datan och det blev skiiiithögt ljud så jag o linette börjar skratta som fan mest jag :P men sen lyckades jag sluta -.- haha men sen så skulle linette på tjejgruppen, haha hon gick dit för att hon ville spöa upp nån XD det kanske jag inte skulle skrivit sry ^^ men det gör inget för ingen läser min blogg XP

nu sitter jag här och lyssnar på alanis morissette <3 <3 jag gillar verkligen henne och tydligen min syrra också för när jag va där hade hon skivan och sa att hon va typ hennes favorit eller vad man nu säger ;P och det som va jääättekul va att jag fick låna den så nu sitter jag här och drogar ^^  om lite mindre än 45 min börjar 90210 <3 det e verkligen en favorit. det går på tv400 på måndagar kl.20 för alla som inte visste :P DET E ETT MÅSTE!

ha det bra<3 puss o kram //Johanna

shööpping

hej idag har jag varit och shoppat, linette och ellen skulle till solna och jag skulle också dit och sen skulle jag åka in till stan men jag orkade inte så jag stannade i solna med de. först va ja inne på salt och hittade ett par jääättefina acne jeans, de va nedsatta med 300 :- så tvångstankarna drog igång och det blev ett köp för 999:- :D:D  e faktiskt jättenöjd! har typ velat ha sen jag gick i 5:an eller nåt  XD sen gick vi till hm, där hade vi fortfarande matilda med oss (L) hon skulle till hennes stall som ligger där nånstans.jag hittade en randig vanlig tröja och en lite mer åt cardigan hållet utan knappar  XD sen gick vi till gina där jag hittade en kjol, haha den ser vääldigt kort ut men den  va faktiskt inte det ;P sen gick vi tillbax till hm igen där jag köpte ett par strand/sommar/vår/höst byxor (L) har velat ha sånna rätt länge och de kostade bara 100 :- sen gick vi till JC där jag skulle köpa en present till angelika(L) min syrras dotter och hon fyller år imorrn- grattis om du ser det här!

(bilder kommer)

ha det bra/Johanna

letat skridskor.. :@

hej idag har jag efter skolan varit hos tandläkaren eftersom man e ett braceface* sen åkte jag och pappa till solna för att byta mina skridskor jag fick i julklapp, ne men då hade de inga dam storlekar och gissa bytesrätten gick ut i förrgår! :@ som om det kunde bli bättre men pappa har en kompis som jobbar på ett annat stadium som sa att han ska få byta de där imorrn :) men då sa de att det skulle finnas 2 st storlek 38 i sergel så då åkte vi dit med tunneln och gick till den på hamngatan(den mittemot gallerian) men där fanns det INGa och då sa de att på kungsgatan fanns det så då började vi gå mot stureplan men gissa när vi kom dit fanns ingenting! och där sa de att vi skulle gå till den som ligger vid hötorget och på vägen dit går vi förbi en sportaffär men inte där heller och när vi sen kommer till hötorget går vi till intersport först för att skridskon på stadium va typ rosa aktig!! men inte där heller och sen när vi hade varit där då gick vi till stadiumet men nej men då sa de att i pub hade de team sportia så då gick vi dit och jag va heeelt säker på att om det överhuvutaget skulle finnas skridskor skulle de inte ha min storlek men det hade de :D:D:D eller nja.. jag hade gärna provat en 39 men 38 funkade. Det tog 3 timmar att byta ett par skridskor!!! Och det som e något kul iaf det e att på lördag då fyller min söööta systerdotter år (fråga mig inte hur gammal, måste tänka lite först ;P ) och då ska jag sova där för att min syrra o jag och tjejerna ska gå på anne franks dagbok teater eller nåt ska bli kul!  och innan på söndagen ska vi åka skridskor!! <3 <3

hoppas ni har det uuunderbart! <3<3<3

hej, XD

hej! jag heter johanna och det här är nog den 3dje bloggen jag har startat :$ jag har inte såå mkt tålamod om man säger så ;P
idag har det varit den sista dagen på jullovet :( jag har varit med Jennifer <3 och vi har spelat lite wii, haha jag ägde henne på golf XD annars har jag bara slappat idag. e ganska trött efter att jag har jobbat på en fotbollscup i 2 dagar - sammanlagt 22½ timme!! men vad gör man inte för pengar eller vad tkr ni ?? Ne men det va faktiskt riktigt kul och linette jobbade där också, haha vi gick o åt HELA tiden XP
imorrn då börjar vi i skolan vi skulle börjat idag men de har lagt en studiedag då :) det e kul på sättovis men seriöst borde det inte vara skönare att när man har jobbat nonstop i 3 veckor bara få en ledig dag mitt i veckan ??

hoppas att ni har haft ett underbart jullov för jag vet att det har jag haft <3// Johanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0